Talentplus op donderdagmiddagen in de Schakel te Lunteren.

Elke week ( behalve in de schoolvakanties)  komen een aantal kinderen bij elkaar in de Schakel, we hebben het gezellig en doen sociale spelletjes en knutselen met elkaar. We helpen elkaar in het omgaan met de ander. Misschien ben je erg verlegen of juist een beetje te druk of een beetje te bazig,dan kun je met ons meedoen. Je bent van harte welkom. Vanaf 14:15 tot 17:00 uur. (als je school uitkomt ben je welkom). Leeftijd 6 tot 10 jaar.

Graag wel even opgeven dan weten we dat je komt. (via invulformulier op deze website).

Iedereen is van harte welkom op de extra activiteiten die we doen vanaf 15:30 uur tot 17:00 uur. Leeftijd van 5 tot 12 jaar. Het hele programma kun je opvragen bij de Schakel in Lunteren. Het nieuwe jaar beginnen we met het thema eten en drinken.

Bijna elke vrijdagochtend (behalve in de vakanties), ben ik aanwezig in het buurthuis De Schakel Schaepmanstraat 58  te Lunteren.

Tussen  9:00 -11:00 uur  bent u van harte welkom om koffie/thee te drinken.  Het is fijn om elkaar te leren kennen en middels gesprekken te onderzoeken waar ik u bij kan ondersteunen als het gaat over opvoeding en ontwikkeling van uw kind(eren).

We kunnen een spel doen met meerdere ouders, dit maakt het gezellig hoop ik, u leert op een ongedwongen manier andere ouders kennen. Komt u mij vertellen waar uw belangstelling naar uit gaat?

Ik zie u graag op vrijdagochtend. Aanmelden is fijn, dit kan via het formulier op deze site.

Geef een reactie