Sinds 10 januari 2020 mag ik me officieel kernvisie coach noemen.

Wat doet een kernvisie coach?

Ik kijk naar het kind wat het emotioneel nodig heeft, om blokkades die tijdens het ontwikkelingsproces zijn ontstaan, te verminderen of zelfs weg te nemen. Het kind staat centraal en wordt krachtig gemaakt met behulp van een methodiek die terug gaat naar de kern, het begin. Ouders zijn hierbij van groot belang om het proces te ondersteunen. Hoe vaak kom je bij de kernvisie coach? Maar 1 x per drie weken. Ik ga uit van 10 sessies.

Ben je dan dom als je hier na toe gaat of is er iets mis met je?

Juist niet, je bent gewoon slim, je denkt over veel dingen diep na, je weet gewoon meer of andere oplossingen. Samen gaan we aan de slag om je sterker te maken in; jezelf beeld, je talenten ontwikkelen, lezen, rekenen, spelling, wereldoriƫntatie vakken.

Samen met je ouders ben je welkom in mijn praktijk.

Geef een reactie