Na de visitatie door twee aardige visitatoren van de ABvC en de RBCZ, is Praktijk Op Stap gekeurd en goed bevonden door volledig te voldoen aan gestelde eisen van mijn beroepsvereniging.

Ik merkte wel dat er vergeleken met 5 jaar geleden, veranderingen zijn doorgevoerd en gelukkig geen onoverkomelijke veranderingen.

Blij dat mijn beroepsvereniging ervoor zorgt dat we onze expertise kunnen uitvoeren binnen de regels van zorgland. Vergoeding is mogelijk als u een aanvullende verzekering hebt afgesloten; psychosociale hulpverlening.

Ik heb geen wachtlijst, kijkt u op mijn site verder om te zien hoe en waarmee ik u en uw kind kan ondersteunen. SKJ certificering hoeft niet voor mijn praktijk, ik pak geen regie in gezinnen , U komt in mijn praktijk voor ondersteuning en advies.

Geef een reactie

Sleep om te verifiëren