Kom mee doen met visueel leren!

De kernvisiemethode geeft handvaten hoe je de lesstof ook anders kunt onthouden. Je komt 1x per 3 weken bij mij en een van je ouders is hierbij aanwezig. Dan ga je 3 weken oefenen thuis en dan zetten we de volgende stap in het proces. Als je het contactformulier invult, krijg je snel een berichtje van mij om een startdatum te plannen. Zie ik je binnen kort?

Scholen kunnen mij ook inhuren, ik werk met veel plezier 1 ochtend in de week op de Fraanjeschool in Barneveld, verder begeleid ik ook een leerling in de bovenbouw van de Rehoboth school in Barneveld. Tijdens deze sessies geef ik leerkrachten handvaten hoe ze visueel lerende leerlingen ook bij de les kunnen houden. Het is een talent als je visueel leert.

Is het vaak net zo rommelig als dit in je hoofd?

Ontdek de kernvisie manier van leren!

2 thoughts on “Moeite met de vakken op de basisschool?

Geef een reactie