Kom mee doen met de andere manier van leren!

De kernvisiemethode geeft handvaten hoe je de lesstof ook anders kunt onthouden. Je komt 1x per 3 weken bij mij en een van je ouders is hierbij aanwezig. Dan ga je 3 weken oefenen thuis en dan zetten we de volgende stap in het proces. Als je het contactformulier invult, krijg je snel een berichtje van mij om een startdatum te plannen. Zie ik je binnen kort? Je krijgt nu korting op het traject van de kernvisiemethode.

Is het vaak net zo rommelig als dit in je hoofd?

Ontdek de kernvisie manier van leren!

One thought on “Moeite met de vakken op de basisschool?

 1. Hallo Pietie,

  Ik heb vanavond een webinar van Wim Bouwman meegemaakt. Ik had het boek al in huis..Erg verhelderend en ik denk toepasbaar voor mijn zoon Anthonie van bijna 10.
  Vandaar dat ik op zoek ben naar een coach voor Anthonie .
  Ik heb jou via de website gevonden en zie dat je nog meer dingen doet. Ik zou graag een intake gesprek met je willen plannen. Mijn 06 is: 0681056979.
  Ik hoor graag van je.
  Met hartelijke groet,
  Janine

Geef een antwoord