Als je ouders gaan scheiden kan dit veel  invloed hebben.  Alles wat vertrouwd is valt in duigen, je hebt moeite met de nieuwe situatie. Je weg gaat niet meer zo lopen als je had verwacht.  Praten, spel of lekker creatief bezig zijn kan je helpen om dingen op een rijtje te zetten en het licht weer te voorschijn laten komen. 

Ik wil er voor je zijn, naar je luisteren en samen kijken of we oplossingen kunnen bedenken. Graag wel samen met je ouders, die er altijd voor je zullen blijven.

Het Hart op de tong, is een spel bedacht en ontwikkeld door Gea Stoel. Ik mocht met haar en een andere cursist, het spel gaan spelen. Zo heb ik ontdekt hoe ik het kan inzetten voor jou. Ben je nieuwsgierig naar het spel? Maak een afspraak en we gaan er zo snel mogelijk mee spelen.

Vind je het fijn om met andere kinderen of jongeren te praten die hetzelfde meemaken? Om je verhaal te delen of samen te lachen, dan organiseren we dit.

Ik heb van beide ouders toestemming nodig om met je aan het werk te gaan. Ze kunnen vergoeding krijgen als ze aanvullend verzekerd zijn bij een zorgverzekeraar.

We gaan op zoek naar jouw fijne plek.